Rólunk

Az Orshy Cosmetics

2010-ben kezdtük el a kalandot, amikor Angliába költöztünk Norbival.

Az Orshy Cosmetics az én fejemből pattant ki körülbelül 4 éve. Először egy meglepetés doboz (később Orshy Box) ötlete fogant meg, de a körülmények nem engedték meg, hogy ezt az álmot megvalósítsuk. Majd’ 3 évig nem foglalkoztunk ezzel, hiszen egyetemre jártunk és mellette dolgoztunk, nagyon elfoglaltak voltunk.

2016-ban viszont várandós lettem és ekkor ismét elővettük ezt az ötletet. Kitaláltuk a nevet, ami először Orshy Beauty volt, de ez a név már foglalt volt. Így választottuk az Orshy Cosmeticset. Egyből mindketten Norbival azt gondoltuk, hogy a logo maga az Orshy Cosmetics lesz, a saját kézírásommal.

2017 januárjában megszületett Nolan kisfiúnk és habár nehéz volt mind két területen megfelelni, nagyon igyekeztünk, hogy az Orshy Cosmetics is ugyanúgy működjön mint eddig. 2017 júliusában elhatároztam, hogy kísérleti jelleggel elindítjuk az Orshy Boxot, aminek hatalmas sikere lett. Eddig három alkalommal jelent meg és több mint 100 Orshy Boxot készítettünk.

Mindketten főállás mellett foglalkozunk az Orshy Cosmetics-szel és az Orshy Box-szal, én HR Managerként dolgozok, Norbi pedig Informatikai mérnökként.

Mindkettőnk szívügye, hogy barátságos közegben érezd magad, tudd, hogy barátként számíthatsz ránk. Megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy a lehető legjobb árakon teljesítsük kívánságaitokat.

A Csapat

Futó Orshy

Üzletvezető

Orshy / Orsi / Orsy végülis mindegy. Az Orshyt azért írom így, mert Angliában az Orsit teljesen máshogy ejtik. A 7 év alatt annyira hozzámragadt, hogy azóta csak így írom a nevem. A csapatban én ötletelek, én találom ki a legújabb projekteket, Norbi pedig segít megvalósítani őket. Minden egyes Orshy Box tartalmáért én felelek, én állítom össze. Továbbá, válaszolok az üzenetekre Facebookon és Instagrammon is, igyekszem minél több helyen beszélgetni veletek.

Futó Norbert

Üzletvezető

Norbi az agya a csapatnak, ő segít megvalósítani az ötleteimet. Ő felel az informatikai feladatokért is, honlap, emailrendszer felépítése, a közösségi felüleletek kialakítása és fejlesztése. Besegít az üzenetek megválaszolásában is és ő is résztvesz az Orshy Boxok elkészítésében és a designért is felel.

Futó Nolan Wyatt

Csoportvezető

Nolan a legújabb munkaerőnk, cukiságával sokszor felvidítja a munkafolyamatokat. Igyekszik mindenbe belevonni magát és mindent megtanulni, lebélyegzi a homlokát és a csomagolóanyagokat ízekre tépi. Ő ügyel a minőségre, hogy minden csomag tökéletes legyen.

Poppy

Minőségellenőr

Poppy az elsőszülött Jack Russell Tacskó keverék kutyusunk, aki 3 éve erősíti a Futó családot. Minden csomagot végigszaglász és leellenőriz.

Maple

Minőségellenőr

Maple a második kutyusunk, aki 2 éves Chihuahua és Jack Russell keverék. Ő is a minőségért felel, Poppyval együtt szaglásszák és leellenőrzik a csomagokat.