Orshy Box

Az Orshy Box egy teljesen személyreszabott meglepetésdoboz, mely alapvetően smink termékeket, bőr-, és testápolási termékeket tartalmaz. A megrendelő oldalon van egy "Rólam" rész ahova leírhatod mit szeretsz és mit nem kedvelsz, ide bármit írhatsz pl.:

  • Smink, Bőrápolási termék
  • Irodaszer, Egyéb (Cuki Dolgokat)
  • Terméktípust (Szemceruza, Nappali Krém, Notesz)
  • Márkát (Urban Decay, Collection, Benefit)
Arra törekszem, hogy olyan termékeket küldjek neked amiket fogsz tudni használni és, hogy különleges legyen az Orshy Box-od, olyan termékeket inkább amiket otthon nem tudsz beszerezni vagy nagyon nehezen.
Ha szeretnéd, meglepheted családtagodat, barátnődet, bárkit. Sőt, szívesen készítek meglepi dobozt férfiaknak is. Kérlek ezt szintén jelezd a "Rólam" részben.

Az Orshy Box-ok nem szponzorált dobozok. Ez azt jelenti, hogy senki sem fizet, hogy a termékeit reklámozzam, mindent én szerzek be. Természetesen minden termék eredeti.
Négy Orshy Box közül választhatsz, az ár tartalmazza a postaköltséget is. Az Orshy Box-ban található termékek értéke meghaladja a vételárát. Az Orshy Box-ban lévő termékek értéke az Orshy Cosmetics eladási árai alapján vannak feltüntetve.

Orshy Box Wrapped in red ribbon
Orshy Box 15,990 Ft
Orshy Box 29,990 Ft
Orshy Box DeLuxe19,990 Ft
Orshy Box Luxe29,990 FtTartalmazhat "high-end" termékeket

Videók az Orshy Box-ról

Orshy Box Unboxing Danival

You Need Makeup

Angliából személyreszabott beautybox ORSHY BOX UNBOXING

Kialakító

UNBOXING - Meglepik Angliából || Orshy Box

Tamara Rjz

Egy új meglepetésdoboz - Orshy Box

stilusesegyeb