Orshy Box

Szerző Regina Varga,

„Az Orshy Box egy teljesen személyre szabott meglepetésdoboz, mely alapvetően smink termékeket, bőr-, és testápolási termékeket tartalmaz.”  - Ez a mondat már rengetegszer elhangzott az Instagrammon, Facebook oldalakon, csoportokban. Azonban most ebben a bejegyzésben szeretném jobban kifejteni, hogy mi is az az Orshy Box.

Orshy Box

Rengeteg szépségápolási, sminkes „szépségdobozt” árulnak már az interneten havi előfizetéssel. Ezeknek a dobozoknak az a lényege, hogy egy adott összegért minden hónapban küldenek egy dobozt vagy éppen neszeszert kb. 5-10 termékkel (persze ez a szám változhat), ami lehet smink, tisztálkodási szerek (tusfürdő, sampon, hajpakolás), kozmetikai kiegészítők, stb. A doboz értéke általában jóval túlhaladja azt az árat, amit fizetni kell érte. Azonban sokszor előfordul, hogy a dobozokban található termékek viszonylag nagy részét, nem tudják az emberek felhasználni. Nem szeretik a márkát, nem válik be nekik a termék vagy nem áll jól a szín és még sorolhatnám a végtelenségig az indokokat.

Aztán megjelent Orshy a csodálatos ötletével, hogy készít egy olyan dobozt, amit megpróbál teljesen a megrendelő igényeire szabni. Ez a doboz az ő nevét viseli: Orshy Box.

A doboz lényege, hogy megrendeléskor megadhatjátok azokat a dolgokat, amiket szerettek vagy nem kedveltek. Ez lehet termék típus (ecset, paletta, rúzs), márka, vagy olyan termék amit szeretnétek kipróbálni. 
Továbbá leírhatjátok, a bőr típusotokat, hajszíneteket, szem színeteket- ez mind abban segít, hogy Orshy a lehető legjobban személyre szabhassa az Orshy boxotokat.
A lényeg, hogy a doboz meglepetés legyen.

Négy féle árkategória közül lehet választani:

  • Orshy Box 1 (5,990 Ft)
  • Orshy Box 2 (9,990 Ft)
  • Orshy Box DeLuxe (19,990 Ft)
  • Orshy Box Luxe (29,990 Ft)

Amit fontos tudni, hogy az Orshy Box-ok összértéke több, mint amennyit fizettek érte és a kifizetett árban már az 1,810 Ft-os postaköltség is benne van.

Ezen kívül, amit az emberek nem látnak az az, hogy milyen sok munkát fektet bele Orshy ebbe az egészbe, hiszen ez nem egy szponzorált doboz. Orshy választja ki a termékeket és ő felel a beszerzésért is. Tehát itt nem az a helyzet, hogy van X db minden termékből és csak mindenből egyet bele kell rakni a dobozokba, hanem minden egyes rendelés elé leül és elkezd agyalni a megadott információk alapján, hogy minek is örülne az adott megrendelő a legjobban. Szívét, lelkét beleteszi minden egyes rendelésbe.

Milyen alkalmakra és kinek kérhetitek a dobozokat?

Kérhetitek szülinapra, névnapra, évfordulóra, karácsonyra, de igazából ürügy sem kell hozzá, hogy ezt a csodát megrendeljétek. Kérhetitek magatoknak, családtagoknak, barátoknak/barátnőknek, a párotoknak, férjeteknek/feleségeteknek, bárkinek, akinek csak szeretnétek. 

A lényeg az, hogy ha különleges alkalomra kéritek pl.: Születésnapra, akkor Orshy nagyon szívesen tesz bele az alkalomhoz illő képeslapot/üdvözlőlapot a megajándékozott félnek- ezt kérlek jelezzétek megrendeléskor.

Milyen típusú termékeket kérhettek a dobozokba?

Elég széles skálán mozog ez a lista. Többnyire szépségápolási-, bőrápolási-, és testápolási termékeket tesz bele, hiszen eredetileg ezen a vonalon mozog az Orshy Cosmetics. 

Olyan márkákhoz juthattok hozzá, amiket itthon nem lehet kapni a boltokban vagy nagyon nehezen beszerezhető. 

Azonban lehetőségetek van arra is, hogy irodaszereket, füzeteket, tollakat, játékokat, édességet kérjetek az Orshy box-otokba.

Mint azt talán már sokan tudjátok Orshy előszeretettel küld ajándékba teát és picike angol édességeket, amiket itthon nem lehet kapni.

Lehet kérni Férfi boxot is, ebbe kerülhet dezodor, tusfürdő, szakállápoló és még sok minden más, személyes prefenciától függően.

 

Mire számíthattok egy-egy kategóriában?

Nézzük sorban az Orshy boxokat árkategória szerint.

Orshy Box 1 (5,990 Ft):
Előfordult már, hogy a megrendelésben olyan kérések érkeztek ebben a kategóriában, hogy Anastasia Beverly Hills, Huda, Too Faced termékeknek örülnétek. Orshy mint már mondtam szívét, lelkét beleteszi a dobozokba, de sajnos varázsolni ő sem tud. Sajnos 18,000 Ft-os ABH palettát, vagy egy 9,000 Ft-os Too Faced Better Than Sex szempillaspirált nem tud nektek belevarázsolni ebbe az árkategóriájú dobozba, bármennyire is szeretné.

Ebbe az Orshy Box-ba többnyire alacsonyabb áru termékek kerülnek bele. Leggyakoribb márkák, amik belekerülhetnek: MUA, Collection, Simple (bár ez olyan népszerű, hogy minden árkategóriás dobozban előfordul), Imperial Leather, Tanya Burr, Wet n Wild stb. 

Orshy Box 2 (9,990 Ft):
Ez már az az árkategória, ahová befér egy-egy drágább termék is. Persze még itt sem lehet számítani, egy Huda palettára, de már belekerülhetnek Benefit mini termékek, Nip+Fab paletták, Zoella parfümök, Too Faced termékek. Ezenfelül azok a márkák is nagy számban előfordulnak benne, amiket az előző boxnál felsoroltam.

Orshy Box DeLuxe (19,990 Ft):
Na elérkeztünk a drágább termékek színterére, ez az az Orshy box ahol már a teljes méretű Benefit termékek, ABH rúzsok, Stila, Urban Decay és kisebb Huda, Too Faced paletták is felbukkanhatnak. 

Orshy Box Luxe(29,990 Ft):
Ez a doboz a legmagasabb értékű Orshy Box. High End márkák palettái, rúzsai, púderei, szempillaspiráljai kerülhetnek ebbe a dobozba. ABH, Morphe, Stila, Kat Von D stb. 

Szeretném kihangsúlyozni, hogy minden egyes Orshy Box különleges és a megrendelő igényeinek megfelelően tartalmazhat akár 3 vagy akár 10 terméket is. Attól függ, hogy valaki inkább magasabb értékű de kevés terméket szeretne, vagy többet de olcsóbb kategóriájuakat.

FONTOSSS 3S-el (mert ennyire nagyon fontos, hogy tudjátok):

Nem csak az általam felsorolt márkák kerülhetnek a dobozokba! Nyilván én most éppen azokat soroltam fel, amik eszembe jutottak, de Orshy rengeteg olyan márkát ismer, amiről én még nem is hallottam.
Ha szeretnétek inspirálódni, akkor lépjetek be a Facebook csoportba (Orshy Cosmetics (Sminktermékek angliából)) és nézzetek szét a mappákban, amelyeket árkategóriák szerint rendeztünk.

Milyen fizetési lehetőségek vannak és hogyan, mikor érkezik meg hozzátok az Orshy Box?

A termékek egy gyönyörűséges hófehér dobozban érkeznek meg hozzátok, színes szalaggal átkötve. Egyszerű, elegáns, letisztult. Szerintem nem kell ennél több.

Fizetési módok:
3 féle fizetési mód közül választhattok.

  • Bankkártyás fizetés: Visa, MasterCard és AMEX kártyával van lehetőség a fizetésre
  • PayPal
  • Banki befizetés/átutalás: Ha ezt a lehetőséget választjátok, akkor megkapjátok a bankszámla adatokat, amire befizethetitek, vagy átutalhatjátok a megadott összeget

Szállítási módok:
Többféle szállítási lehetőség közül választhattok.

A szállítási módokat a következő linken árakkal együtt találjátok meg:
https://www.orshycosmetics.com/pages/szallitas

 

Remélem hasznos volt számotokra ez a bejegyzés és segít eldönteni, hogy melyik Orshy Box lesz számotokra a legmegfelelőbb. Hamarosan érkezünk egy újabb bejegyzéssel, amelyben lépésről lépésre bemutatjuk nektek hogyan is készül az Orshy box.

Ha esetleg felmerülne bennetek néhány kérdés, azt feltehetitek akár itt kommentben, akár a Facebook csoportban, vagy emailben is az info@orshycosmetics.com címen.

Legyen szép napotok!

Regi


Bejegyzés megosztása← Régebbi bejegyzések Újabb bejegyzések →


Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

A hozzászólások moderálva vannak.