Első bejegyzés

Szerző Orshy Futo,

Woooow, nem is tudom hol kezdjem, ez az év is nagyon gyorsan elrepült, gyorsabban mint eddig bármikor. De menjünk egy kicsit vissza 2016 szeptemberébe.

Ekkor döntöttük el férjemmel Norbival, hogy belevágunk az Orshy Cosmetics-be. Mindketten teljesmunkaidős állás után esténként ezzel foglalkoztunk, próbáltuk előzetes tudás nélkül felépíteni az egészet. Szeptemberben én már várandós voltam, ezért is gondoltuk, hogy az időzítés nem is lehetne jobb, gyes alatt tudok pluszba dolgozni. Az első karácsonyi megrendelések felülszárnyalták minden elképzelésünket, rengeteg csomagot küldtünk ki, mindenkinek nagyon szépen köszönjük a bizalmat :)

Habár kisfiunk január 27-re volt kiírva, január 7-én megérkezett. Ha érdekel a szüléstörténetem, az Orsy Anglia blogomon elolvashatjátok. Nolan Wyatt (ejtsd Nolen Vájet) 2 és fél óra alatt megszületett, nagyon sietett, azóta meg sem áll annyi a dolga. Sajnos egyből szülés után egy Sminkes csoportban azonnal meg kellett védenem az Orshy Cosmetics márkát, hiszen egy szintén Angliából sminkeket küldő lány hamis palettát küldött ki egy nyereményjáték keretein belül. Sokan írták, hogy talán én lehettem az, viszont sosem kockáztatnám a hírnevünket ezzel, minden termék eredeti amivel mi foglalkozunk.

Az első pár hónapban nem sokat aludtam, Nolan iszonyatosan hasfájós volt, majd refluxos, így eléggé lassan tudtam haladni a megrendelésekkel, ezúton is köszönöm a türelmeteket. Az első szerintem 6-8 hónap mentálisan nagyon megviselt, ez akkor jött helyre amikor haza utaztunk Magyarországra 3 hétre. Kellett az a szünet, szükségem volt a szüleim segítségére, hogy jobban legyek. Szerveztem egy Pikniket Budapesten ahova vittem magammal termékeket és az előzetes megrendeléseket is át lehetett venni. A Piknikről Ancsa (Szépség Negyven Felett blog szerzője) írt egy bejegyzést.

Júliusban több évnyi gondolkodás után belevágtunk az Orshy Box megvalósításába is. Azt gondoltam ehhez én kicsi vagyok, nem lesz sikeres, de úgy gondoltam veszíteni valóm sincs.

Most jutott eszembe, hogy amikor már majdnem feladtam az Orshy Box projektet, akkor Norbi készített nekem egy kis kartondobozt, ráírta Orshy Box és tett bele termékeket. Épp zuhanyoztam amikor megkaptam és eltörött a mécses. Azt mondta, megcsináljuk, ne izgulj.

Rengeteget dolgoztunk, hogy megfeleljünk a vásárlók és természetesen a magunk elképzeléseinek is. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett, el is sírtam magam, mert nem gondoltam, hogy tudunk valamit alkotni, ami ekkora örömöt válthat ki. Az első negatív hozzászólás az volt, hogy túl hasznos az Orshy Box, a vásárló mindent fel tud használni. Az Orshy Box célja pontosan ez, hogy olyan termékeket küldjünk amit fogsz tudni használni és az elképzeléseidnek megfelelnek.

Sok időbe telt megtervezni a logót, amit minél személyesebbre szerettünk volna, ezért készült az én aláírásommal, amit aztán bedigitalizáltunk. Ki kellett találnunk, hogy hogyan varázsoljuk rá a logót az Orshy Boxokra minél költséghatékonyabban. Hiszen, lehet rendelni dobozokat logóval együtt, de ahhoz nagyobb mennyiségben kellett volna rendelni, és akkor még nem tudtuk lesz-e egyáltalán folytatása ennek az egésznek.

Tudtuk, hogy a doboz nem a legjobb, az Orshy Box minőségibb csomagolást érdemel. Norbi a tech/csomagolás/design guru, így az ő feladata volt új dobozt keresni és a novemberi és decemberi Orshy Boxokat már ebben küldtük ki egy piros masnival átkötve. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, hogy ez sokkal jobban illik a márkához, a vásárlók is nagyobb örömmel nyitották ki a meglepetésdobozt.

Az Orshy Boxokról láthattok videókat:

 Az Orshy Cosmetics-en is folyamatosan igyekszünk kedvezni a vásárlóknak, például minden hónapban egy futárszolgálattal küldjük haza a termékeket, majd pedig utaznak tovább a csomagok (postánmaradóval, futárral). Ezáltal, habár többet kell várni a csomagra, de jóval olcsóbb a postaköltség. Természetesen, Angliából azonnal tudjuk küldeni a termékeket, de ennek költsége drágább.

Gyesem lejárta után visszamentem teljesmunkaidőben dolgozni, viszont be kellett látnom, hogy a kettő együtt nem halad. Így a 2018-as évet azzal kezdem, hogy minden időmet az Orshy Cosmetics-nek és az Orshy Box-nak szentelem, hiszen rengeteg tervünk van, de ez így kivitelezhetetlen lett volna. Szeretnénk a minőséget növelni és az elvárásaitoknak minél jobban megfelelni.

Ezek a terveink ebben az évben:

  • Szeretnénk a webshopot feltölteni, minél több terméket elérhetővé tenni számotokra

  • Szeretném ezzel a bejegyzéssel elindítani az Orshy Cosmetics blogot, ahol a későbbiekben termékteszteléseket és videókat is láthattok majd

  • Szeretnénk ha nem csak blogbejegyzések formájában, de vlogokon keresztül is beleláthatnátok az életünkbe, egy kicsi háttérinfot kapnátok az Orshy Cosmetics-ről, Orshy Boxok-ról

  • Szeretnénk, ha gyorsabban tudnánk válaszolni az üzeneteitekre, sőt, egy élő chates funkciót is szeretnénk elindítani a weboldalon

  • Szeretném elsőkézből bemutatni nektek a legújabb termékeket

  • Szeretném a Unique boxokat (unikornis, Harry Potter) is folytatni. Hanna csatornáján (You Need Makeup) megnézhetitek az első unikornis box tartalmát

Szeretnénk megköszönni a bizalmatokat, a támogatásotokat és mindenkinek nagyon szuper 2018-as évet kívánunk!


Bejegyzés megosztásaÚjabb bejegyzések →


Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

A hozzászólások moderálva vannak.