2019 Egy új kezdet

Szerző Orshy Cosmetics,

Wooooow, még mindig kapkodom a fejemet, hogy 2019 van, pedig már január közepét írunk... 2018 egy kihívásokkal teli év volt. Sokszor a nehézségekre, a negatívumokra szoktam csak emlékezni, ezért most nézzük meg mi történt 2018-ban az Orshy Cosmetics háza táján.

Még több személyreszabott Orshy boxot tudtam nektek küldeni
Egy álmom vált valóra amikor 2017 júliusában megszülettek az Orshy boxok. Fontos volt, hogy személyreszabott legyen, ne mindenki ugyanazt kapja, hiszen mindenki különleges egyedi igényekkel. 

Új márkák termékei kerültek az Orshy boxokba
Folyamatosan keresem az új márkákat, így kerülhet az Orshy Boxokba Wet n Wild, Nip + Fab, Fenty, Marc Jacobs stb márkák.

Orshy Box Orshy Cosmetics

Sminktermékek beszerzését sem hagytam abba
Figyelem melyek a felkapottabb sminktermékek és igyekszem minél többet beszerezni belőlük, hogy le ne maradjatok róluk. A Webshopban megtalálható Fenty Beauty legújabb termékei is (alapozók és korrektorok is), de törekszem arra, hogy olcsóbb és drágább termékek is megtalálhatóak legyenek az oldalon.

Elindult a Youtube csatornám
El sem tudtam képzelni, hogy ez valaha elindul, pedig már 3 videóm fent van, és most vágom a negyediket. Nem feltétlenül smink központú, inkább az angliai életünkről szól és minden ami ebbe belefér :) A Youtubeon Orshy néven találsz meg.

⭐ Fejlesztettük a webshopot
Erre sem gondoltam, hogy valaha elkészül a webshop amit a mai napig is . folyamatosan fejlesztünk. Egyre több feltöltés alatt lévő oldal lesz kész. Nézzétek meg a Szállítást, nagyon sok érdekes információt találtok a különböző postaköltségekről, kb. 6 féle postaköltség közül tudtok választani, a legolcsóbb pl 500ft! Angliából. Igyekszünk, hogy ne költsetek több ezreket postaköltségre, így mindig a legjobb ajánlatokat tesszük fel a webshopba.

⭐ Megjelent az Orshy cosmetics adventi naptár
Ha valaki azt mondja nekem 2018 szeptemberében, hogy bármilyen karácsonyi ajándékötletem megvalósul, valószínűleg erősen bólogattam volna, hogy ÁÁÁÁ kizárt.
Aztán mégis. Megszületett az Orshy Cosmetics Első Adventi Naptára. 24 beauty termékkel és még 11 darab egyéb termékkel (teákkal, forró csokikkal, csokikkal, édeségekkel)

Sminkes Adventi Naptár Orshy Cosmetics

⭐ Karácsonyfa díszeket is készítettem sminkekkel
Szuper sminkes karácsonyfadíszeket készítettem nektek a kedvenc márkáitokkal, Kat von D, Tarte, Too Faced, Tanya Burr, ELF, stb.

Smink karácsonyfadísz Orshy Cosmetics

⭐ Elkészült a smink karácsonyfa
A díszek által elkészült a smink karácsonyfa is. Szuperül nézett ki a nappalinkban :)

Smink Karácsonyfa Orshy Cosmetics

⭐ Megjelent a Christmas eve box
Angliában nagyon népszerűek a Christmas Eve Boxok, amit karácsony napja előtti estén kell kibontani. Arra gondoltam megalkotom ennek a sminkes változatát. 

⭐ Megjelentek az első rózsadobozok
Ééééés azóta újabbak is megjelentek. Nagyon tudom őket ajánlani Valentin Napra, Születésnapra, Névnapra vagy majd májusban Anyák napjára. Teljesen személyreszabottak, hogy a te vagy a megajándékozottad számára a legjobb ajándék lehessen.

sminkes rózsadobozok Orshy Cosmetics


⭐ Elkezdtem instasztorizni
Hogy én ezt mennyire élvezem? Nem gondoltam volna, hogy ennyire fogom szeretni, és a rengeteg pozitív visszajelzéseknek nagyon nagyon örülök. 

⭐ Elkezdtük veletek együtt a rúzskihívást
Nem gondoltam volna, hogy valaha több százan fogják figyelni, hogy mit mesélek a rúzsokról. Pedig szerelmeim (a rúzsok) azóta amióta gyesen voltam, és az egyetlen sminktermék, ami kicsit kiemelt a szürke hétköznapokból. A rúzskihívásnál ti szavaztok 2 rúzs közül. Másnap azt viselem és mindent elmondok róla, még akkor is ha az igazság néha fáj vagy épp csalódok egy adott márkában :) 

Rúzskihívás Orshy Cosmetics

⭐ Habár ez már 2019, de több projektet is támogatunk, mint például a Nemluxustáska kezdeményezést

Nemluxustáska

és az Anyaként is Nő kihívást. Ha részt veszel ezekben, akkor Orshy boxot nyerhetsz.

Anyaként is Nő

Több tervünk van 2019-re de a legfontosabb, hogy majd 1 hete van egy szuper kolléganőnk, Regi, aki segíti az Orshy Cosmetics-et különböző feladatokban.

Regi a legeleje óta nyomonköveti és támogatja az Orshy Cosmetics-et és sokszor nekem is nagy lelki támaszom volt. Így nem is volt kérdés, hogy ha kollégát keresünk akkor ő lesz az :) Továbbá imád és tud is sminkelni, szuperül ír, így ezáltal is üde színfoltja lesz a mi kis csapatunknak.

Köszönjük, hogy velünk tartotok 2019-ben is, ha lenne kérdésetek írjatok üzenetet Instagrammon és Facebookon vagy email info@orshycosmetics.com


Bejegyzés megosztása← Régebbi bejegyzések Újabb bejegyzések →


Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

A hozzászólások moderálva vannak.